Beschrijving

De Beatrix is een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

Het pand heeft 2 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. De sociaal makelorganisatie verzorgt, samen met een groep vrijwilligers, het beheer en tevens de toegang tot het pand.
Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer, flipover, muziekinstallatie en piano. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de organisatie DOCK, zie: http://www.dock.nl/utrecht.

In het pand bevinden zich ook een restaurant en een professionele theaterzaal. Informatie over het restaurant, de bar en catering kan via The Colour Kitchen. De theaterzaal (200 m2 en geschikt voor 250 personen) is te huur via Zimihc. Te boeken via het Makelpunt.

Algemene ruimten :
- grote entree
- bar/ontvangstruimte (alleen in overleg met SMO-er) beheerd door SMO/vrijwilligers

Verder:
Catering via Colour Kitchen: 030-2230023
Theater (200m2/250 pers) te huur via Zhimic. Te boeken via Makelpunt
Het is niet mogelijk te parkeren aan de ventweg naast het pand.
Oppervlakte 535 m2
Capaciteit 238 personen
Aantal ruimtes 11 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Religie ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer ▪ Eigen parkeergelegenheid