Locaties

Actieve filters
Evenementenlocaties x +
Stefanus Theater Gevel1
Braziliƫdreef 2 Utrecht

ZIMIHC theater Stefanus is een bijzonder theater in de wijk Overvecht.Wij richten ons op de ontwikkeling van alle kunstvormen uit alle culturen.

Wijk: Overvecht
175
sam 2153 edit v2 1 1024x510
Tweede Daalsedijk 6A Utrecht

Utrecht Community is een hippe, inspirerende locatie met verschillende werkplekken door het hele gebouw heen.Er is veel ruimte, licht en openheid in het pand en er staan veel planten en bomen die de ruimte een groene en unieke sfeer geven.UCo is een plek voor duurzame ondernemers.

Wijk: Noordwest
149
Exterieur
Schooneggendreef 27 Utrecht

Multifunctioneel centrum De Dreef is in het hart van Overvecht en het is een plek waar diverse (maatschappelijke) organisatie gehuisvest zijn.

Wijk: Overvecht
50
SKU Foto 1
Kanaalstraat 198 Utrecht

Stadsklooster Utrecht is de voormalige Antoniuskerk, een rijksmonument uit 1902, in de wijk Lombok, op een steenworp afstand van de binnenstad van Utrecht, Utrecht CS en de Jaarbeurs.De kerk kan worden gehuurd voor events, recepties, presentaties, lezingen en concerten.

Wijk: West
380
de grote werf 1
Oudegracht 201 Utrecht

De grote werf in de binnenstad van Utrecht maakt het verschil.Een perfecte vergaderruimte, pal aan het water van de Oudegracht.U heeft de keuze tussen een perfecte balans van middeleeuwse sfeer en modern comfort.Alle techniek is aanwezig in onze werfkelder.

Wijk: Binnenstad
75
geveldoek kikker kiest 480x330
Ganzenmarkt 14 Utrecht

De Concertzender is gehuisvest aan de Ganzenmarkt 14, boven Theater Kikker.Vlak om de hoek van de oudegracht, op de hoogte van de WInkel van Sinkel, op loopafstand van Utrecht CS.Er is een grote redactieruimte, een studio en een vergaderruimte.

Wijk: Binnenstad
7
TPJ BAK Propositions3 FB 19 768x514
Pauwstraat 13a Utrecht

BAK, basis voor actuele kunst is een kunstinstelling in Utrecht.Naast onze reguliere programmering zijn onze ruimtes beschikbaar voor verhuur, dit kan voor uiteenlopende activiteiten.Zo kunt u bij BAK een lezing, presentatie, workshop, voorstelling, filmvertoning of borrel organiseren.

Wijk: Binnenstad
220
Enghlaan 17
Enghlaan 17 Utrecht

Een historische locatie met moderne faciliteiten.Een prachtige boerderij met een al even mooi koetshuis en terras.Dengh is een unieke accommodatie voor al uw zaken.

Wijk: Leidsche Rijn
230