Locaties

Actieve filters
Evenementenlocaties x +
sam 2153 edit v2 1 1024x510
Tweede Daalsedijk 6A Utrecht

Utrecht Community is een hippe, inspirerende locatie met verschillende werkplekken door het hele gebouw heen.Er is veel ruimte, licht en openheid in het pand en er staan veel planten en bomen die de ruimte een groene en unieke sfeer geven.UCo is een plek voor duurzame ondernemers.

Wijk: Noordwest
149
1245 K30 afbeelding merwede site liggend
Kanaalweg 30 Utrecht

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een workshop, lezing, meeting, congres, borrel of diner? Wij bieden verschillende ruimtes aan voor groepen van 2 tot 200 personen.Kanaal30 is gehuisvest in een voormalige drukkerij, in een pand dat onder architectuur gebouwd is.

Wijk: Zuidwest
120
Exterieur
Schooneggendreef 27 Utrecht

Multifunctioneel centrum De Dreef is in het hart van Overvecht en het is een plek waar diverse (maatschappelijke) organisatie gehuisvest zijn.

Wijk: Overvecht
0
SKU Foto 1
Kanaalstraat 198 Utrecht

Stadsklooster Utrecht is de voormalige Antoniuskerk, een rijksmonument uit 1902, in de wijk Lombok, op een steenworp afstand van de binnenstad van Utrecht, Utrecht CS en de Jaarbeurs.De kerk kan worden gehuurd voor events, recepties, presentaties, lezingen en concerten.

Wijk: West
380
Burchtpoort 5
Burchtpoort 5 Vleuten

Met ingang van 1 januari 2017 beheert Cultuur19 enkele ruimtes in de CultuurCampus Vleuterweide, waaronder

theaterzaal (230 stoelen)
danslokaal met spiegelwand
theaterlokaal
diverse muzieklokalen (tevens te gebruiken voor vergaderingen)
De ruimtes zijn niet geschikt voor bruiloften en partijen.Meer info en prijzen opvragen bij voorkeur per mail op planning@cultuur19.

Wijk: Vleuten-de Meern
0
de grote werf 1
Oudegracht 201 Utrecht

De grote werf in de binnenstad van Utrecht maakt het verschil.Een perfecte vergaderruimte, pal aan het water van de Oudegracht.U heeft de keuze tussen een perfecte balans van middeleeuwse sfeer en modern comfort.Alle techniek is aanwezig in onze werfkelder.

Wijk: Binnenstad
75
geveldoek kikker kiest 480x330
Ganzenmarkt 14 Utrecht

De Concertzender is gehuisvest aan de Ganzenmarkt 14, boven Theater Kikker.Vlak om de hoek van de oudegracht, op de hoogte van de WInkel van Sinkel, op loopafstand van Utrecht CS.Er is een grote redactieruimte, een studio en een vergaderruimte.

Wijk: Binnenstad
7
TPJ BAK Propositions3 FB 19 768x514
Pauwstraat 13a Utrecht

BAK, basis voor actuele kunst is een kunstinstelling in Utrecht.Naast onze reguliere programmering zijn onze ruimtes beschikbaar voor verhuur, dit kan voor uiteenlopende activiteiten.Zo kunt u bij BAK een lezing, presentatie, workshop, voorstelling, filmvertoning of borrel organiseren.

Wijk: Binnenstad
220