Beschrijving

In de prachtige oude pastorie, boven het Ludens kinderdagverblijf 't Klavertje, is de nieuwste telg van Studiomakers geopend: Studio Abstederdijk (we noemen het zelf al liefkozend Studio Ab). De eerste huurders zijn aan het inmeten en de kleur zit op de muur. We hebben nog studio's beschikbaar. Kom gerust eens kijken of het iets voor je zou kunnen zijn! De oppervlaktes variëren van 11 tot 63 m2 en bevinden zich op de bovenste verdiepingen. In de algemene ruimte vind je een compacte keuken waar koffie en thee voor iedereen klaar staat en een open space om te lunchen of te overleggen.

Studio Abstederdijk
Abstederdijk 305
3582 BK Utrecht

Op bezoek? Parkeren kan op de Bosboomlaan of op het parkeerplein op het kruispunt Abstederdijk/Adriaen van Ostadelaan

Voor wie?
We richten ons met Studio Abstederdijk op de creatieveling met digitale of lichte maakwerkzaamheden. Maar wel degene die open staat voor contact met anderen. We bieden het huurcontract aan met een minimale huurperiode van 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar.

Oppervlakte 248 m2
Capaciteit 3 personen
Aantal ruimtes 2 ruimtes
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Creatief Professioneel ▪ Educatie ▪ Kantoor ▪ Ondernemen ▪ Opslag ▪ Vergaderen ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie ▪ Flexwerken