Beschrijving

Dit buurtcentrum beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten. Private feesten en partijen zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

In het pand werken verschillende organisaties onder een dak samen aan onderwijs, sport, cultuur en vrije tijd. Het pand heeft 3 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen.

De sociaal makelorganisatie Dock, zie www.dock.nl/utrecht verzorgt samen met medewerkers van gemeente Utrecht het beheer en tevens de toegang tot het pand.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer, scherm, theaterapparatuur, flipover en een licht- geluidsinstallatie. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de organisatie DOCK.

Oppervlakte 595 m2
Capaciteit 400 personen
Aantal ruimtes 8 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Horeca ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen
  • Activiteiten:
    Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer ▪ Nabij snelweg