Beschrijving

- Het gebouw is alleen beschikbaar voor verhuur van maandag t/m donderdag en in het weekend op de zondagmiddag vanaf 15:00 -

Triumfatorkerk
In het weekend wordt het gebouw gebruikt door meerdere kerkgenootschappen. Doordeweeks wordt de Triumfatorkerk vooral verhuurd aan verschillende organisaties als de Gemeente Utrecht, VvE-partners, verenigingen en koren. Zij houden hier hun vergaderingen, (studie)bijeenkomsten en repetities.

Reserveren
Wenst u ook een zaal te huren voor uw vergadering, bijeenkomst, lezing of congres?
Kijk hiernaast of op onze website welke ruimtes wij aanbieden en vraag vrijblijvend een reservering aan via het contactformulier. Vermeld daarbij de datum en het tijdstip, het verwachte aantal personen en evt. welke zaal u wenst te huren. Indien u gebruik wenst te maken van koffie/thee of andere faciliteiten zoals de beamer of de geluidsinstallatie kunt u dit erbij vermelden. Het gebouw is voor (incidentele) huur alleen beschikbaar van maandag t/m donderdag en in het weekend op de zondagmiddag vanaf 15:00.

Heeft u interesse voor permanente huur bijvoorbeeld wekelijks op de zondagmiddag of een vaste doordeweekse avond? Neem contact op met de beheerder via het contactformulier.

Aanvullende informatie:
De kerk is compleet rolstoel toegankelijk en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen inclusief een toilet voor mindervaliden.

Locatie
De Triumfatorkerk bevindt zich in Utrecht Zuid-West en is uitstekend bereikbaar per auto (nabij uitvalsweg A12) en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is “Utrecht, Bontekoelaan” en via tramhalte "Utrecht, Vasco da Gamalaan" ben je binnen 10 minuten op station Utrecht CS. Ook beschikt de Triumfatorkerk over een eigen parkeerterrein.

Oppervlakte 544 m2
Capaciteit 418 personen
Aantal ruimtes 7 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Religieuze ruimtes ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen
  • Activiteiten:
    Educatie ▪ Religie ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer ▪ Nabij snelweg ▪ Eigen parkeergelegenheid