Rudolf Magnus

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  51 m2
 • Capaciteit:
  8 personen
 • Locatiesoort:
  Evenementenlocaties, Kantoor, Vergaderruimtes en Congreszalen, Flexwerkplek, Praktijkruimte
 • Activiteiten:
  Coaching, Creatief Professioneel, Evenementen, Kantoor, Ondernemen, Vergaderen, Flexwerken
 • Wijk:
  Binnenstad
 • Bereikbaarheid:
  Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Bij Rudolf Magnus krijgen ondernemers de ruimte om professioneel zaken te doen. Met markante priv├ękantoren, de vergaderruimtes, het royale dakterras en unieke auditorium je alle ruimte om te sparren met partners en cli├źnten. Een monumentaal prachtpand op loopafstand van station Vaartsche Rijn en Ledig Erf. Huur een van de bijzondere kantoren met collega's of kom volledig verzorgd vergaderen.

Als ondernemer word je elke dag warm ontvangen bij de receptie, en geniet je van een volledige service. Door de korte opzegtermijn van zes maanden blijf je flexibel en starters genieten van een fikse korting op de huur. De huurprijzen zijn flexibel en afhankelijk van de leeftijd van je onderneming, de hoofdactiviteit en doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen startende en innovatieve bedrijven bij Rudolf Magnus een korting op het huurtarief vanwege onze missie; startende en creatieve ondernemers ondersteunen en stimuleren. Wij zorgen voor de juiste omgeving zodat de ondernemer zich met een gerust hart kan richten op de business!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met receptie@vondelparc.nl. Om een goed beeld te krijgen van jou en je onderneming vragen we om een korte introductie te geven over je onderneming, de hoofdactiviteit en hoe lang je bedrijf bestaat.

Adres

Vondellaan 94
3521 GH Utrecht
Contact met de locatie
Rudolf Magnus