Beschrijving

**TERMIJN IS PER 21-04-2022 VERLOPEN. ER KAN NIET MEER WORDEN GEREAGEERD**


Plaatsingsdatum: 31-03-2022


Huurders gezocht voor Marco Pololaan 10


Gemeente Utrecht zoekt huurders voor Marco Pololaan 10. Dit pand heeft een bruto vloeroppervlak van 668 m2 en heeft een gezondheidszorg- en kantoorfunctie. Hiervoor schrijft de gemeente een openbare aanbieding uit. Op deze manier kunnen alle geïnteresseerden via een toetsbare en onafhankelijke selectieprocedure meedingen. In dit bericht leest u wat de criteria zijn en tot wanneer en hoe u kunt reageren.


Hoogste score percentage

De Gemeente Utrecht geeft de voorkeur aan de partij die naar aanleiding van onderstaande criteria het hoogste percentage scoort. De partij moet in ieder geval een subsidie- of financieringsrelatie hebben met de gemeente. Ook moet de partij wijkgerichte maatschappelijke doelen ondersteunen ten aanzien van kwetsbare doelgroepen.


Wat zijn de criteria?

De volgende criteria - met bijbehorende weging - worden bij de beoordeling meegenomen:

- subsidie- of andere financieringsrelatie met de gemeente (20%)

- ondersteunen wijkgerichte maatschappelijke doelen t.a.v. kwetsbare doelgroepen en jongeren (20%)

- beleid ondersteunend op het gebied van zorg en welzijn (15%)

- ondersteunend aan de omgevingsvisie voor Kanaleneiland en Transwijk (15%)

- huurprijs is minimaal €150,- per m2 excl. btw (10%)

- minimale huurperiode is vijf jaar (10%)

- minimale afname van 120 m2 of als hoofdhuurder 500 m2 (10%)


Tot wanneer kunt u reageren?

Deze openbare aanbieding sluit op donderdag 21 april 2022. Bent u geïnteresseerd in deze locatie? Dan kunt u tot en met woensdag 20 april een e-email sturen naar het Makelpunt via Makelpunt@utrecht.nl of klik op "Contact opnemen"


Beoordelen inschrijvingen

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen beoordeeld. De Gemeente Utrecht maakt binnen vier werkdagen de winnende partij bekend die het hoogst scoort. Nogmaals attenderen wij u erop dat de betreffende partij een subsidie- of financieringsrelatie moet hebben met de gemeente. Ook moet de partij ondersteunend zijn aan wijkgerichte maatschappelijke doelen ten aanzien van kwetsbare doelgroepen.


Meer informatie

Wilt u meer weten over dit bericht? Of hebt u vragen over deze openbare aanbieding? Neem dan contact op met Mevr. Reggani via het e-mailadres rajae.reggani@utrecht.nl of telefoonnummer 0638411044. Zij helpt u graag verder.

Oppervlakte 600 m2
Capaciteit 0 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Openbare inschrijvingen ▪ Kantoren ▪ (Woon)Zorgaccommodaties
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer