Zelfstandige kantoorvilla gelegen aan het Lucasbolwerk 7

Kenmerken

Oppervlakte:
511 m2
Capaciteit:
25 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Kantoor, Onderwijsruimtes, Opslagruimtes, Yoga- en Meditatieruimte, Flexwerkplek, Praktijkruimte
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Educatie, Evenementen, Filmopnames, Kantoor, Ondernemen, Opslag, Vergaderen, Wijkactiviteiten, (Woon) Zorg, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie, Flexwerken
Wijk:
Binnenstad
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer

Beschrijving

Op een groene locatie aan het Zocherpark en aan de rand van het centrum van de historische binnenstad van Utrecht is deze zelfstandige kantoorvilla gelegen.

De zelfstandige kantoorvilla is ruim 500 m2 groot en bestaat uit in totaal 5 bouwlagen. De kantoorvilla bevat nog vele authentieke elementen, waaronder glas-in-lood ramen en fraaie stucwerk plafonds inclusief ornamenten. De villa is ingedeeld in kamers en bevat grotendeels nog de originele kamer-en-suite indeling. De afzonderlijke ruimtes in de villa zijn deels voorzien van tapijt en deels voorzien van een parketvloer. Op de bovenste verdieping bevindt zich een ruime keuken inclusief pantry met inbouwapparatuur.

BEREIKBAARHEID
Vanaf de diverse snelwegen rondom Utrecht is het Lucasbolwerk goed bereikbaar via o.a. de Berekuil en de Biltstraat. Tevens is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Op enkele meters loopafstand is de bushalte ‘’Stadsschouwburg’’ gelegen, hier vandaan rijden diverse stads-en streekbussen onder andere naar Utrecht Centraal Station, De Uithof, Bilthoven, De Meern en Vleuten.

VLOEROPPERVLAK
Totaal ca. 510,54 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld;
ca. 41,74 m² kelder;
ca. 149,79 m² gelegen op de begane grond;
ca. 128,25 m² gelegen op de eerste verdieping;
ca. 127,45 m² gelegen op de tweede verdieping;
ca. 63,30 m² gelegen op de derde verdieping.

HUURPRIJS
€ 74.550,= per jaar / € 146,- per m² per jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- huidige vloerbedekking, deels marmer, deels tapijt, deels pakket;
- raambekleding waar aanwezig;
- schilderwerk deels (is onlangs uitgevoerd door eigenaar);
- radiatoren;
- deels te openen ramen;
- brandslanghaspels en brandblussers;
- verlichtingsarmaturen;
- toiletten;
- alarminstallatie;
- videofoon (ter overname);
- pantry voorzien van een vaatwasser en een koelkast;
- tuin.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kan op de openbare weg, betaald parkeren. Op ca. 5 minuten loopafstand is er tevens een parkeergarage gelegen aan de Kruisstraat.

BESTEMMING EN GEBRUIK
De bestemming is Gemengd 3. Deze bestemming laat o.a. maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening toe.
Raadpleeg voor details de website ruimtelijkeplannen.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

Huurder is rechtstreeks contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van stadsverwarming, water en elektra en dient derhalve per datum oplevering zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.


Adres

Lucasbolwerk 7
3512 EG Utrecht