Vondelparc

Kenmerken

Oppervlakte:
77 m2
Capaciteit:
10 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Filmlocaties, Industrieel, Kantoor, Flexwerkplek, Praktijkruimte
Type activiteiten:
Evenementen, Kantoor, Ondernemen, Vergaderen, Flexwerken
Wijk:
Binnenstad
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Bij Vondelparc krijgen innovatieve start-ups de ruimte om te groeien. Huur een van de bijzondere kantoren met collega's of kom volledig verzorgd vergaderen. Een koprol en je staat op treinstation Vaartsche Rijn. Of een kort sprintje naar het terras op Ledig Erf.

Als ondernemer word je elke dag warm ontvangen bij de receptie, je komt samen in inspirerende ruimtes en ontmoet je andere ondernemers op onze borrels of op ons eigen dakterras met uitzicht op de stad. Door de korte opzegtermijn van zes maanden blijf je flexibel en starters genieten van een fikse korting op de huur.

De huurprijzen zijn flexibel en afhankelijk van de leeftijd van je onderneming, de hoofdactiviteit en doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen startende en innovatieve bedrijven bij Vondelparc een korting op het huurtarief vanwege onze missie; startende en creatieve ondernemers ondersteunen en stimuleren. Wij zorgen voor de juiste omgeving zodat de ondernemer zich met een gerust hart kan richten op de business!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met receptie@vondelparc.nl. Om een goed beeld te krijgen van jou en je onderneming vragen we om een korte introductie te geven over je ondernemers, de hoofdactiviteit en hoe lang je bedrijf bestaat.


Adres

Vondellaan 2
3521 GD Utrecht