v.a € 202,- per maand een studioruimte delen op de Bouwstraat 55 in Utrecht!

Kenmerken

Oppervlakte:
66 m2
Capaciteit:
4 personen
Soort locatie:
Kantoor
Type activiteiten:
Kantoor
Wijk:
Oost
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg

Beschrijving

v.a € 202,- per maand een studioruimte delen op de Bouwstraat 55 in Utrecht! Ben je op zoek naar een fijne werkplek waar rustig gewerkt wordt? Kunnen wij (produkt ontwerpers) je af en toe ook inhuren? Kom dan langs om kennis te maken. Bel of mail ons via info@koenandco.com

Op dit moment 1 of 2 Werkplekken in studioruimte in Utrecht Oost - Wittevrouwen beschikbaar.
Wij hebben vier werkplekken op onze studio die wij momenteel bemannen met zijn tweeën. Er zijn twee werkplekken vrij.

Samenwerken:
We werken, in alle rust, aan onze eigen projecten maar ook ontstaan er regelmatig samenwerkingsverbanden voor nieuwe projecten. Om de mogelijkheden tot samenwerking uit te breiden, zoeken we een creatieve medehuurder, met een stille discipline zoals grafisch ontwerper, illustrator, webdesigner, fotograaf, schrijver, etc.

De ruimte:
Studio van 47 m2 en keuken van 19 m2 met uitzicht op de Domtoren:
Je deelt de studio (voormalig klaslokaal) van met een product ontwerper, product vormgever en een rustige kantoorhond. In dezelfde ruimte staat een tafel om samen aan te lunchen of te overleggen met opdrachtgevers. Er is een keuken die we delen met een tweetal architecten.

Het gebouw:
Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Bouwstraat in de wijk Wittevrouwen ligt 5 min. van de snelweg en 7 min. fietsen van Utrecht CS. In het voormalige schoolgebouw (ULO) uit 1914 zijn meerdere bedrijven gevestigd zoals een theater (Zimihc), podiumkunst gerelateerde bedrijven maar ook de Cursus BSO.

De Huur:
De huurprijs per werkplek bedraagt € 202,- per maand (ex btw) obv 4 verhuurde werkplekken en € 270,- per maand (ex btw) obv 3 verhuurde werkplekken. De werkplekken zijn per direct beschikbaar. De werkplekken zijn inclusief bureau en bureaustoel, koffiezetapparaat, snelle internetverbinding (100 MB download 50 MB upload). De receptie (Zimihc) is geopend van 9:00 tot 23:00 uur. Er is een fietsenstalling en voldoende parkeerruimte voor de auto op straat (betaald parkeren).


Adres

Bouwstraat, 55
3572 SP Utrecht