Sportpark Marco van Basten

Kenmerken

Oppervlakte:
290 m2
Capaciteit:
138 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Onderwijsruimtes, Sportaccommodaties, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Yoga- en Meditatieruimte, Danszaal
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Dansen, Educatie, Evenementen, Feesten, Sporten, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
Wijk:
West
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Onder de rook van Douwe Egberts op "de punt" aan het Amsterdam-Rijnkanaal ligt het uniek gelegen Sportpark Marco van Basten. Dit sportpark werd opgeleverd in 2006 en huisvest de verenigingen: PVC voetbal, PVC tennis, JSV jeu de boules en JDV darts. Daarnaast is het ook een locatie van de kinderdagopvang en de BSO van Partou. De exploitatie van het sportpark word beheerd door Stichting de Noordpunt.

Naast het feit dat u hier voor diverse sportieve activiteiten terecht kunt beschikken wij ook over een zeer multifunctioneel paviljoen. Door middel van mobiele wanden is deze op maat te maken voor activiteiten en bijeenkomsten van groot tot klein (van 5 tot 200 personen). Daarnaast hebben wij ook nog een mooie vergaderruimte die plaats bied aan maximaal 12 personen.

Momenteel hebben wij nog zeer veel momenten waarop wij het Sportpark beter kunnen benutten. Met onze vergunning kunnen wij ruimte bieden aan sociaal-maatschappelijke of sportieve activiteiten. En dat dus ook voor zeer sportieve prijzen.

Wij heten u graag van harte welkom op Sportpark Marco van Basten.


Adres

Kanaalweg 174
3533 HL Utrecht