Labor

Kenmerken

Oppervlakte:
404 m2
Capaciteit:
31 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Kantoor, Opslagruimtes, Praktijkruimte, Flexwerkplek
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Professioneel, Educatie, Kantoor, Ondernemen, Opslag, Vergaderen
Wijk:
Noordwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Labor is een kleinschalig, karakteristiek kantoor waar het mogelijk is om kleine units op flexibele basis te huren. Er zijn kantoorunits te huur van 20m² tot 120m².

In de zestiger jaren is het pand onder architectuur gebouwd als laboratorium voor het naastgelegen waterzuiveringsbedrijf. Door het landelijk centraliseren van de laboratoriumactiviteiten is het gebouw in de jaren negentig verkocht aan een architectenbureau. Beide architecten vielen als een blok voor het gebouw en de locatie en waren hier tot hun recente pensionering gevestigd. Tegenwoordig is het een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw met jonge, startende bedrijven zoals de Vegetarische Slager, Dirict, Filmfactory, Sedate Bookings, H2Motion en Blossom Books.

De ruimtes hebben een frisse, ruime en lichte uitstraling en een eigen of gedeelde pantry. Op de begane grond zijn alle units voorzien van airconditioning. De huurcontracten zijn flexibel en naar wens met bekabeld (glasvezel!) of WiFi internetverbinding en voor de algemene ruimte is een schoonmaakservice.

Labor ligt op een perfecte locatie. Aan de Vecht, nabij het oude centrum van Utrecht. De Zuilense Ring en de Waterlinieweg zijn binnen een paar minuten per auto bereikbaar en het Centraal Station is op 5 minuten fietsafstand. U parkeert op eigen terrein, in een zeer ruime, groene omgeving.


Adres

Jagerskade 17
3552 TL Utrecht