Kanaal30

Kenmerken

Oppervlakte:
580 m2
Capaciteit:
120 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Filmlocaties, Horeca, Industrieel, Muziekstudio's, Theater en concertzalen, Kookstudio's, (Pop-up) Winkel
Type activiteiten:
Creatief Professioneel, Coaching, Creatief Amateur, Evenementen, Filmopnames, Theater, Vergaderen
Wijk:
Zuidwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een workshop, lezing, meeting, congres, borrel of diner? Wij bieden verschillende ruimtes aan voor groepen van 2 tot 200 personen. Kanaal30 is gehuisvest in een voormalige drukkerij, in een pand dat onder architectuur gebouwd is. Samen met creatieve ondernemers, onze horeca-partners Marcus en The Colour Kitchen en sociaal bewogen ondernemers hebben we een unieke, inspirerende en verbindende omgeving gecreƫerd die we graag delen met anderen!

We bieden ruimte voor inspiratie & creatie, om ontspannen te eten en drinken, werken, ontmoeten en leren. Voor dag-verhuur zijn unieke ruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld workshops, (bedrijfs) events, lezingen, TV-opnames, exposities, muziek- en theatervoorstellingen.

Alle ruimtes zijn flexibel in te delen naar ieders wens. Met ruime ervaring in het organiseren van events kunnen we in alles voorzien. Catering, licht en geluid, entertainment, creatieve workshops en meer. Volledig verzorgd door onze eigen ondernemers en kunstenaars, die hier hun intrek hebben in bijzondere werkplekken van containers, kassen en keten.

Kanaal30 heeft een zeer centrale ligging (nabij A2, A12 en CS) en beschikt over een eigen parkeerterrein.
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden e/o wil je komen kijken?

Neem dan contact op met Frank Leenders:
06-19 18 49 02 of mail naar info@kanaal30.com


Adres

Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht