Jin Jersey

Kenmerken

Oppervlakte:
3085 m2
Capaciteit:
100 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Industrieel, Kantoor, Onderwijsruimtes, Opslagruimtes, Muziekstudio's, Sportaccommodaties, Kookstudio's, Flexwerkplek, Praktijkruimte
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Professioneel, Educatie, Evenementen, Kantoor, Ondernemen, Opslag, Sporten, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Flexwerken
Wijk:
Zuidwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg

Beschrijving

Jin Jersey
Het bedrijfsverzamelgebouw Jin Jersey aan de Vrieslantlaan in Utrecht is in de jaren ’60 gebouwd als jersey- en tricotagefabriek. Het is een pand met twee gezichten, van de buitenkant ziet het eruit als een jaren ’60 kantoorpand. Achter het kantoorgedeelte ligt echter de voormalige fabriekshal met zogeheten ‘sheddaken’ zodat het noorderlicht rijkelijk kan binnenvallen. Nadat de laatste gebruikers uit het pand zijn vertrokken was het tijd voor een transformatie. De naam van het bedrijf dat ooit de eerste gebruiker van het pand was, is nu weer de naam geworden voor het kleurrijke verzamelgebouw voor ondernemers die zich niet alleen in hun werk creatief willen onderscheiden. Jin Jersey is een herkenbare plek waar je niet zomaar aan voorbijrijdt!

Miami
Om een aansprekend beeld te realiseren passend bij het nieuwe gebruik van de Vrieslantlaan 6, is inspiratie gehaald uit de jaren ’60 basis van het pand: geglazuurde bakstenen in zachtgeel, donker- en azuurblauw en een geprofileerde gevel beëindiging. De ranke kozijnen met veel glas en de industriële glaskappen in het dak van het voormalige productiegedeelte. Jin Jersey is te midden van de Utrechtse woonboulevard een tropische verassing geworden! Een Miami style ‘60’s verzamelgebouw voor ondernemers die graag op een uitgesproken en onderscheidende locatie willen werken.

Kantoren
Er zijn zo’n 30 kantoren van verschillende grootte gecreëerd. Deels binnen de bestaande structuur en deels door nieuw ontworpen units centraal in het pand te plaatsen. Elke zone binnen het pand heeft zo zijn eigen karakter, van meer gesloten en terughoudender in kleur en materiaal, tot ruimtes met veel glas en lichtinval en meer uitgesproken kleuren. Alle oude elementen zijn zo veel mogelijk intact gelaten en allemaal voorzien van een frisse laag kleur. Naast de kantoren is er nog genoeg ruimte over voor losse werkplekken. Maar zijn er ook plekken waar je elkaar kunt ontmoeten of even kunt lunchen.

In Jin Jersey huur je volledig zorgeloos en flexibel een eigen unieke kantoorruimte al vanaf €249,- per maand. Naast een eigen kantoorruimte profiteren huurders van de volgende voorzieningen die Jin Jersey te bieden heeft:

- Centraal plein met bar voor lunch en ontmoetingen
- Gemeenschappelijke vergaderplekken
- Snel en veilig internet, zowel wifi als bekabeld
- Airconditioning
- Luchtbehandelingsinstallatie
- Camerabeveiliging en alarm
- 24/7 toegang voor huurders

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 3.500 m² en er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 10 m². Interesse in een rondleiding? Schrijf je in op
Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. Jin Jersey bevindt zich op het bedrijventerrein Kanaleneiland, op het adres Vrieslantlaan 6. Dit bedrijventerrein is voornamelijk bekend door haar functie als woonboulevard met grote winkels als IKEA, Leen Bakker en Kwantum. Deze locatie is zowel met de fiets, het OV als met de auto zeer goed te bereiken.

Jin Jersey is goed bereikbaar, zo ben je er met de fiets in 10 tot 15 minuten vanaf Utrecht CS of bijvoorbeeld Het ledig erf. De openbaar vervoerverbindingen naar Jin Jersey zijn goed. De Vrieslantlaan ligt op een paar minuten lopen van de sneltramhalte Kanaleneiland Zuid. Vanaf hier vertrekken verschillende trams in de richtingen van Utrecht CS, IJsselstein en Nieuwegein. Ook vertrekken verschillende bussen nabij Jin Jersey die de Vrieslantlaan verbinden met overige delen van Utrecht en daarbuiten. Door de centrale ligging van Utrecht is Jin Jersey met de auto uitstekend bereikbaar vanuit de rest van Nederland. De Vrieslantlaan is gelegen nabij afrit 17 van de ring A12. Vanaf hier zijn de A2, A27 en A28 binnen enkele minuten te bereiken. Je bent binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en Arnhem zijn snel te bereiken.


Adres

Vrieslantlaan 6
3526 AA Utrecht