Flexizone Vianen

Kenmerken

Oppervlakte:
625 m2
Capaciteit:
45 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Industrieel, Kantoor, Onderwijsruimtes, Opslagruimtes, Muziekstudio's, Kookstudio's, Yoga- en Meditatieruimte
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Dansen, Educatie, Kantoor, Kinderopvang, Ondernemen, Opslag, Sporten, Vergaderen, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
Wijk:
Bereikbaarheid:
Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Flexizone is de ideale werkomgeving voor creatieve ondernemers. Hier vind je de werkruimte die bij je past. Kantoorunit, werkplaats, studio of opslagruimte – alles onder één dak. Combineer zo lang het je uitkomt. En profiteer van alle moderne kantoorvoorzieningen in een vrije, sociale en inspirerende omgeving.

Flexizone houdt rekening met de wensen van creatieve ondernemers. Daarom bieden we flexibele werkruimtes met verschillende functies. Een kantoor met glasvezel. Een eigen werkplaats. Een praktische opslagruimte. En dat alles onder een dak.

Je vindt Flexizone niet in het centrum, maar op industriële gebieden aan de rand van de stad. Daar kiezen we bewust voor. Want zo blijft onze service betaalbaar en het gebouw bereikbaar. Parkeren, laden en lossen? Bij Flexizone is het geen probleem.

Je huurt al ruimte vanaf 10 m2.


Adres

De Limiet 13-15
4131 NR Vianen