De Uithoek

Kenmerken

Oppervlakte:
252 m2
Capaciteit:
155 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Theater en concertzalen, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Kookstudio's, Gemeente panden, Danszaal
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Dansen, Educatie, Evenementen, Theater, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
Wijk:
Noordwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer

Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie www.dock.nl/utrecht.
Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een "Ruimten" rechts op deze pagina.

De Uithoek is gelegen in de Daalsebuurt. Het pand heeft 2 verdiepingen, de eerste verdieping is toegankelijk met een traplift. Op het pand is geen dagelijks (professioneel) beheer aanwezig, maar wordt beheerd door een groep vrijwilligers. (www.buurthuisdeuithoek.nl).
Het kan zijn dat u een sleutel nodig heeft voor de toegang tot de ruimte. Informatie hierover ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder koffie & thee en een flipover. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de vrijwilligersorganisatie.


Adres

2e Daalsedijk 2b
3551 EJ Utrecht