De Stadstuin 500

Kenmerken

Oppervlakte:
90 m2
Capaciteit:
385 personen
Soort locatie:
Kantoor, Vergaderruimtes en Congreszalen
Type activiteiten:
Coaching, Educatie, Kantoor, Ondernemen, Opslag, Vergaderen
Wijk:
Zuid
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

De Stadstuin is een werkomgeving voor starters, start-ups, zzp-ers en het mkb. Naast de verhuur van kantoorruimte, kantoorunits, werkplekken, ateliers en studio's organiseren wij netwerkactiviteiten en bijeenkomsten om de ondernemers die gevestigd zijn in De Stadstuin te inspireren, elkaar te laten ontmoeten en waar wij kunnen te ondersteunen in het ondernemerschap.

De Stadstuin 20, op de Europalaan 20 heeft nog 1 ruimte beschikbaar van ongeveer 60m2. Onlangs hebben wij een tweede locatie geopend in Utrecht op de Europalaan 500. Er zijn al ongeveer 20 bedrijfjes en ondernemingen die zich daar gevestigd hebben.

Op de Europalaan 20 kan je iedere ma, wo en vrij tussen 11:00 en 13:00 een bezichtiging inplannen. Op de Europalaan 500 kan dit op iedere di, wo en donderdag om 11:00, 12:00 en 13:00.

In beide locaties is de entreefunctie verzorgd door onze horecapartners. Gasten en klanten kunnen worden ontvangen met een lekker bakje koffie, maar er kan ook erg goed geluncht worden. Bijna vergeten, 1 keer in de maand vindt de VrijMiBo plaats, inmiddels legendarisch geworden:).

Mocht je een bezichtiging willen inplannen op 1 van de locaties, dan horen wij het graag!


Adres

Europalaan 500
3526 KS Utrecht