De Speler

Kenmerken

Oppervlakte:
1060 m2
Capaciteit:
458 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Onderwijsruimtes, Theater en concertzalen, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Kookstudio's, Gemeente panden, Danszaal
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Dansen, Educatie, Evenementen, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
Wijk:
Noordwest
Bereikbaarheid:

Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie www.dock.nl/utrecht.
Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een "Ruimten" rechts op deze pagina

Buurtcentrum de Speler is gelegen in de wijk Noord-West (subwijk Ondiep). Het pand heeft diverse huurders en is toegankelijk voor minder validen. De ruimtes van het buurtcentrum bevinden zich op de 1e verdieping achter het restaurant 50/50. De organisatie DOCK verzorgt , samen met een groep verijwilligers, het beheer en tevens de toegang tot het pand.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer en een flipover.


Adres

Thorbeckelaan 18C
3552 CS Utrecht