Creatieve broedplaats in Utrecht

Kenmerken

Oppervlakte:
25 m2
Capaciteit:
10 personen
Soort locatie:
Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Horeca, Industrieel, Kantoor, Onderwijsruimtes, Opslagruimtes, Yoga- en Meditatieruimte, Flexwerkplek
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Educatie, Kantoor, Ondernemen, Opslag, Theater, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Flexwerken
Wijk:
Zuidwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

Ben jij net afgestudeerd en klaar om je eigen (creatieve)business op te starten? Of juist toe aan de volgende stap door je kantoor of atelier niet meer aan huis te houden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Een nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht waar startende ondernemers, het bedrijfsleven en publiek elkaar ontmoeten. Vanaf volgende week kun jij hier onderdeel van worden!

Wij gaan vanaf volgende week namelijk een nieuw pand beheren waar ruimte is voor ongeveer 40 ondernemers, kunstenaars of andere leuke en creatieve initiatieven. De ruimtes worden aangeboden op basis van antikraak met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen.
Op de begane grond is er een grote algemene ruimte om onderling ideeën uit te wisselen tijdens een ontbijt, lunch of (vrijdagmiddag)borrel. Wij zijn tevens op zoek naar een horeca ondernemer die in deze ruimte een gezellig restaurant wil realiseren. Denk daarbij aan kwalitatief goede ontbijt/lunchgerechten, verse broodjes, lekkere koffie en sapjes.
In dit pand krijg je de beschikking over een klaslokaal variërend van ca. 25m² tot 250 m². Het pand is gelegen in de wijk Kanaleneiland aan de rand van de woonboulevard, op korte afstand van uitvalswegen zoals de A12 en A27. Tevens met een goede tram- en busverbinding voor de deur. Je kunt overal in de wijk gratis parkeren.


Adres

Columbuslaan
3526 EP Utrecht