BuurtThuis Kanaleneiland

Kenmerken

Oppervlakte:
334 m2
Capaciteit:
138 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Sportaccommodaties, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Kookstudio's, Yoga- en Meditatieruimte, Gemeente panden
Type activiteiten:
Creatief Amateur, Educatie, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
Wijk:
Zuidwest
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer

Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie www.dock.nl/utrecht.
Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een "Ruimten" rechts op deze pagina.

BuurtThuis Kanaleneiland is gelegen in Kanaleneiland. Het pand heeft 2 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. Op het pand is geen dagelijks beheer aanwezig, waardoor u voor de toegang een sleutel nodig heeft. Informatie hierover ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

Het verzorgen van consumpties kan op eigen gelegenheid. In de keuken staat apparatuur voor het maken van koffie en thee. Voor verdere vragen over de locatie of mogelijkheden op de locatie zie contact gegevens sociaal makelaars /beheerders van de organisatie DOCK .


Adres

Livingstonelaan 1350
3526 JX Utrecht