BAK, basis voor actuele kunst

Kenmerken

Oppervlakte:
350 m2
Capaciteit:
220 personen
Soort locatie:
Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Musea en galeries, Theater en concertzalen, Gemeente panden
Type activiteiten:
Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Dansen, Evenementen, Vergaderen, Theater
Wijk:
Binnenstad
Bereikbaarheid:
Nabij openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid

Beschrijving

BAK, basis voor actuele kunst is een kunstinstelling in Utrecht. Naast onze reguliere programmering zijn onze ruimtes beschikbaar voor verhuur, dit kan voor uiteenlopende activiteiten. Zo kunt u bij BAK een lezing, presentatie, workshop, voorstelling, filmvertoning of borrel organiseren. BAK is een unieke plek om samen te komen of om te huren voor uw activiteiten. Alle verhuuractiviteiten die wij verzorgen vinden plaats binnen een hedendaagse context. Zo zijn er meestal doorlopende tentoonstellingen die ook voor huurders te bezoeken zijn en waarin we u graag introduceren, zodat uw event altijd een actuele tint krijgt.

BAK is gevestigd in een recent gerenoveerd pand in het hart van Utrecht. Ons pand biedt verschillende opties, zo kunt u een volledig uitgerust auditorium met 153 vaste zitplaatsen huren (uit te breiden tot 190 zitplaatsen). Dankzij de theateropstelling is deze ruimte zeer geschikt voor lezingen, presentaties en filmvertoningen. Daarnaast verhuren wij onze bibliotheek, een kleine ruimte geschikt voor vergaderingen en workshops tot maximaal 20 personen. Naast het gebruik van het auditorium en de bibliotheek, kunt u in overleg tevens gebruik maken van de foyer en de keuken. Ons pand bevindt zich midden in de binnenstad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Specificaties
Capaciteit Auditorium: maximaal 153 vaste zitplaatsen
Capaciteit Bibliotheek: maximaal 20 personen
Capaciteit Foyer: maximaal 300 personen
Ligging: pauwstraat 13a, in het centrum van Utrecht, vlakbij de Neude
Bereikbaarheid: ongeveer 7 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal, bereikbaar via openbaar vervoer (halte: Neude)
Parkeren: beveiligde parkeergarage Paardenveld op 7 minuten loopafstand
Catering: op maat mogelijk

Het auditorium is goed toegankelijk voor mindervalide personen
Voor non-profit organisaties hanteren wij een korting van 25% over de totale verhuurprijs exclusief de kosten voor de catering.

Beschikbaarheid
U kunt onze ruimte huren voor een bepaald dagdeel of voor de hele dag. De beschikbaarheid van het auditorium is sterk afhankelijk van het soort activiteit dat u wil organiseren en van onze reguliere programmering. Neem gerust contact op, dan denken we graag met u mee.

Tarieven
Huren bij BAK start vanaf een bedrag van €700 (exclusief 25% korting voor non-profit organisaties) voor het auditorium en vanaf €50 per uur voor de vergaderruimte. Neem gerust contact op via verhuur@bakonline.org dan kunnen wij een offerte op maat opstellen.


Adres

Pauwstraat 13a
3512 TG Utrecht