Beschrijving

Let op: op dit moment (2022) verhuur ik de ruimte niet, maar in de toekomst wellicht weer wel.

In dit pand huur ik als kunstenaar een mooie ruimte waar ik een medehuurder voor zoek. Voorkeur gaat uit naar ontwerpers, schrijvers, stofvrije en stille kunstdisciplines. Geen fotograaf of beeldend kunstenaar met materiaal.
De ruimte is licht, uitkijk op binnentuin en groen, 32m2, zeer rustige en stille plek. Wel wat gehorig.

Er is geen ruimte voor eigen meubilair, er staat een grote tafel waar met laptop aan gewerkt kan worden. Een eigen bureaustoel kan wel. Er kan gebruik gemaakt worden van een of meer lades van de kasten die er staan.
Er is geen ruimte voor opslag van spullen.

De ruimte kan worden gehuurd voor minimaal 2 dagen (of 4 dagdelen in de ochtend, middag of avond, waarvan maximaal 2 dagdelen in de middag) en voor maximaal 3,5 dag (waarvan ook maximaal 2 hele dagen en daarnaast nog 3 dagdelen in de ochtend of avond).
Dagdelen: vanaf 7.00 - 13.00 uur en de avonden vanaf 19.00 uur - uiterlijk 0.00 uur.
Hele dagen: vanaf 7.00 uur - uiterlijk 0.00 uur.
Op deze dagen werk je er alleen. Ik deel de ruimte niet gezamenlijk tegelijkertijd.

Servicekosten worden verrekend naar aantal gehuurde dagen en verbruikte verwarmingseenheden. Hier komen ook kosten bij voor het gehele pand die over elke huurder worden verdeeld n.a.v. de hoeveelheid vierkante meters van de ruimte. Dus ook over de medehuurder.
Als medehuurder dien je je in te schrijven bij stichting de Plaatsmaker (Atelierverhuur) en ben je gebonden aan het door hen gehanteerde huurcontract.
Oppervlakte 32 m2
Capaciteit 2 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Ateliers en werkplaatsen
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Professioneel ▪ Kantoor ▪ Ondernemen
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer