Hooghiemstra

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  89 m2
 • Capaciteit:
  8 personen
 • Locatiesoort:
  Ateliers en werkplaatsen, Horeca, Kantoor, Vergaderruimtes en Congreszalen, Flexwerkplek
 • Activiteiten:
  Creatief Professioneel, Kantoor, Ondernemen, Vergaderen
 • Wijk:
  Noordoost
 • Bereikbaarheid:
  Nabij openbaar vervoer, Nabij snelweg

Beschrijving

De oude fabriek van Hooghiemstra is dé broedplaats voor de creatieve en startende ondernemer in Utrecht. Naast de karakteristieke ateliers, studio’s en kantoren, word je elke dag warm ontvangen, kom je samen in inspirerende ruimtes, haal je vers brood bij de bakker en ontmoet je andere ondernemers op onze borrels. Door de korte opzegtermijn van zes maanden blijf je flexibel en starters genieten van een fikse korting op de huur. Hooghiemstra ligt naast het Griftpark en de snelweg is makkelijk bereikbaar.

De huurprijzen zijn flexibel en afhankelijk van de leeftijd van je onderneming, de hoofdactiviteit en doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen startende bedrijven bij Hooghiemstra een korting op het huurtarief vanwege onze missie; startende en creatieve ondernemers ondersteunen en stimuleren. Wij zorgen voor de juiste omgeving zodat de ondernemer zich met een gerust hart kan richten op de business!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met receptie@hooghiemstra.com. Om een goed beeld te krijgen van jou en je onderneming vragen we om een korte introductie te geven hoe lang je bedrijf bestaat en wat de hoofdactiviteit is.

Adres

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht
Contact met de locatie
Hooghiemstra