Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten. Private feesten en partijen zijn niet toegestaan.


De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie https://www.dock.nl/buurtcentrum-het-zand/.


Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.


Het pand heeft 3 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen.


Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer, flipover, beamer, scherm, licht- en geluidinstallatie, theaterapparatuur en extra stoelen. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de organisatie DOCK.

Oppervlakte 462 m2
Capaciteit 215 personen
Aantal ruimtes 5 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Filmlocaties ▪ Horeca ▪ Danszalen ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Filmopnames ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer