Beschrijving

Gasthuis Leeuwenbergh is een charmant rijksmonument uit 1567 in het historische centrum van Utrecht. Het interieur van het Gasthuis heeft na een ingrijpende renovatie een metamorfose ondergaan naar ontwerp van Studio Merkx. U kunt nu gebruik maken van revolutionaire, innovatieve technologische faciliteiten in een karakteristieke monumentale setting.

Gasthuis Leeuwenbergh is bij uitstek geschikt voor diverse soorten activiteiten, zoals (online)conferenties, concerten en tentoonstellingen, maar ook bruiloften en (online)uitvaarten. Het auditorium (met balkon!) heeft een markant podium en biedt ruimte aan circa 250 personen in theateropstelling. De naastgelegen foyer is uitermate geschikt voor cateringdoeleinden. Door de flexibele inrichting behoort bijvoorbeeld een aangezeten diner voor circa 150 personen ook tot de mogelijkheden. Onze besloten stadstuin is een oase van rust voor uw pauze(s) en borrel na afloop van uw evenement.

Wilt u een particulier of zakelijk evenement organiseren in Utrecht en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Een inspirerend, intiem en historisch gebouw dat meer te bieden heeft dan de doorsnee locatie?

- state-of-the-art audiovisuele infrastructuur: live streaming, video opnames, distributie mogelijk via diverse kanalen, op maat gemaakt lichtplan, etc.
- corona proof ventilatiesysteem
- (deels) eigen catering en vrije keus cateraar
- creëer meerwaarde met een live concert

Gasthuis Leeuwenbergh is tevens de vaste uitvalsbasis van ConcertLab, een eigenwijze vooruitstrevende media start-up. Het bedrijf heeft als missie om klassieke muziek een gezicht te geven en wereldwijd te distribueren. Hiervoor heeft het een filmstudio gebouwd waarin (inter)nationale topmusici worden gefilmd.
Oppervlakte 350 m2
Capaciteit 450 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Evenementenlocaties ▪ Filmlocaties ▪ Horeca ▪ Muziekstudio's ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen
  • Activiteiten:
    Evenementen ▪ Filmopnames ▪ Theater ▪ Vergaderen