Beschrijving

Fort Lunet IV is een bijzondere omgeving en geeft veel inspiratie en dat is zeker van belang voor een geslaagde meeting. Fort Lunet IV is uitermate geschikt voor het houden van een inspirerende bijeenkomst of een besloten vergadering. U heeft de keuze uit 2 verschillende ruimten die special zijn ingericht en van alle vergadergemakken voorzien.

Of u nu uw bedrijf of uw nieuwe product wilt presenteren of een team wilt trainen; op Fort Lunet IV zijn er tal van mogelijkheden voor een spectaculaire training of presentatie. Fort Lunet IV en het omliggende terrein op zich geeft al een extra spectaculair tintje aan uw training of presentatie en wij denken graag verder met u mee om uw training of presentatie nog indrukwekkender te maken.

Bij fort Lunet IV is heel veel mogelijk. Of u nu met 4 of 25 personen bent, voor alles is een pakket op maat. Ons standaard aanbod is met al uw wensen en eisen aan te vullen tot een niveau zoals u het wilt. In combinatie met uw vergadering en/of training kunt u ook gebruik maken van onze outdoor faciliteiten.

Oude Liesbosweg 68

3524 SB Utrecht

Bekijk op de kaart
  • Prijs:
    € 0,00 per uur
  • Uitstraling:
    Historisch ▪ Functioneel ▪ Kleinschalig ▪ Landelijk