Beschrijving

Mariëndaalstraat, Utrecht
In een voormalige schoolpand aan de Mariëndaalstraat, gelegen in de populaire wijk Ondiep, hebben wij per direct (klaslokalen) beschikbaar. De ruimtes hebben een oppervlakte van ca. 60 m² en zijn gelegen op de begane grond en 1e etage. De meester ruimtes beschikken over een eigen wastafel. De ruimtes zijn geschikt voor diverse werkzaamheden van creatief atelierwerk tot coaching e.d. De voorzieningen als keuken en toiletten deel je met de andere ondernemers in dit pand. Je kunt gratis parkeren in de wijk. Ook is het pand gelegen op een steenworp afstand van de Amsterdamsestraatweg waar de bushalte en diverse winkels en supermarkten gevestigd zijn. De maandvergoeding begint vanaf 275,00 inclusief G/W/E.


SELECTIECRITERIA
Voor de invulling van dit object stellen wij een aantal criteria waaraan je dient te voldoen: Let op, je hoeft slechts aan 1 van de selectiecriteria te voldoen:
• je dient aantoonbaar een sociaal of maatschappelijk doel, of;
• je hebt aantoonbaar ervaring met (amateur)kunst, of
• je hebt een wijk- of buurtfunctie.

Nadat de selectiecriteria zijn getoetst, zal er d.m.v. een loting bekend worden gemaakt wie er in aanmerking komen voor een werkplek. Deze bekendmaking zal dezelfde dag plaatsvinden.

ALGEMEEN
• Het pand biedt ruimte aan meerdere (creatieve) werkplekken.
• Door de centrale ligging zijn in de directe omgeving meerdere voorzieningen beschikbaar zoals een Albert Heijn, Kruidvat, verschillende horecagelegenheden en koffietentjes.
• Er is geen internet aanwezig.
• Het pand beschikt over een digitaal slot.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A2 en de daaraan gelegen ontsluitingswegen richting onder andere Utrecht, Maarssen, Vleuten en Leidsche Rijn. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is als goed te beoordelen. Met het openbaar vervoer is het object eveneens goed te bereiken. De aanwezigheid van NS Station Utrecht Centraal alsmede een bushalte in de directe omgeving zorgen voor een goede bereikbaarheid middels het openbaar vervoer.

Oppervlakte 80 m2
Capaciteit 0 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Openbare inschrijvingen ▪ Ateliers en werkplaatsen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Creatief Amateur ▪ Creatief Professioneel ▪ Educatie