Beschrijving

Zaal Dijckzigt is een ruime en aantrekkelijke zaal die gevestigd is in een voormalig schoolgebouw op loopafstand van Utrecht Centraal. Tot de vaste gebruikers behoren twee schaakclubs, maar ook gymclubs en muzikanten hebben hier een vast onderkomen.
De zaal is zeer geschikt voor verschillende activiteiten zoals club- en spelavonden, maar ook voor vergaderingen, presentaties, dansen, yoga en andere beweging. De ruimte kan met twee schuifwanden gesplitst worden in twee of drie gedeelten, wat de zaal ook geschikt maakt voor cursussen of trainingen waarbij de groep opgesplitst wordt.

De zaal beschikt over een geluidsinstallatie met microfoon en over een beamer. Met de aanwezige 100 stoelen en 40 tafels kunnen gebruikers de zaal naar eigen inzicht inrichten. Ook kan snel en gemakkelijk geschakeld worden van bijvoorbeeld theateropstelling naar overleg- of trainingsopstelling.

In de zaal bevindt zich een bar met een volledige horecavergunning (tot 01.00 's nachts) en er is een keuken met bijbehorende apparatuur. De zaal kan met en zonder bar gehuurd worden. Bij huur met bar wordt deze bemensd door zaal Dijckzigt. Consumpties kunnen op een rekening of direct per persoon afgerekend worden.

De huur voor de zaal bedraagt voor vaste huurders € 30 per uur, exclusief servicekosten en energie. Losse huurders betalen € 50 per uur all in. Afspraken en tarieven op maat zijn mogelijk indien het gaat om activiteiten met een maatschappelijke en/of buurtgerichte doelstelling.

Belangstelling? Mail ons voor meer informatie of een afspraak. Wij geven voorrang aan gebruikers die voor langere tijd een ruimte zoeken.
Oppervlakte 150 m2
Capaciteit 120 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Evenementenlocaties ▪ Danszaal ▪ Muziekstudio's ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Sportaccommodaties ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimte ▪ Gemeente panden
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Feesten ▪ Kinderfeestje ▪ Sporten ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer