De Uithoek

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  252 m2
 • Capaciteit:
  155 personen
 • Locatiesoort:
  Danszaal, Kookstudio's, Welzijnsaccommodaties en buurthuizen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Theater en concertzalen, Gemeente panden
 • Activiteiten:
  Coaching, Creatief Amateur, Dansen, Educatie, Evenementen, Theater, Vergaderen, Wijkactiviteiten, Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
 • Wijk:
  Noordwest
 • Bereikbaarheid:
  Nabij openbaar vervoer

Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie www.dock.nl/utrecht.
Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een "Ruimten" rechts op deze pagina.

De Uithoek is gelegen in de Daalsebuurt. Het pand heeft 2 verdiepingen, de eerste verdieping is toegankelijk met een traplift. Op het pand is geen dagelijks (professioneel) beheer aanwezig, maar wordt beheerd door een groep vrijwilligers. (www.buurthuisdeuithoek.nl).
Het kan zijn dat u een sleutel nodig heeft voor de toegang tot de ruimte. Informatie hierover ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder koffie & thee en een flipover. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de vrijwilligersorganisatie.

Adres

2e Daalsedijk 2b
3551 EJ Utrecht
Contact met de locatie
De Uithoek