Beschrijving

De Speler is een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

Buurtcentrum de Speler is gelegen in de wijk Noordwest (subwijk Ondiep). Het pand heeft diverse huurders en is toegankelijk voor minder validen. De ruimtes van het buurtcentrum bevinden zich op de 1e verdieping achter het restaurant 50/50. De organisatie DOCK verzorgt , samen met een groep vrijwilligers, het beheer en tevens de toegang tot het pand, zie www.dock.nl/utrecht.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer en een flipover.
Oppervlakte 1.125 m2
Capaciteit 266 personen
Aantal ruimtes 10 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Danszaal ▪ Kookstudio's ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Gemeente panden
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer