Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

Buurtcentrum de Leeuw is gelegen in de wijk Utrecht Noordoost. Het pand heeft 3 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. De organisatie DOCK verzorgt het beheer en tevens de toegang tot het pand, zie www.dock.nl/utrecht.

Het buurtcentrum beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee en flipover. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de organisatie DOCK. Meer informatie over de sociaal makelorganisatie vindt u op www.buurtcentrumdeleeuw.nl en op www.facebook.com/buurtcentrumdeleeuw.

Oppervlakte 652 m2
Capaciteit 279 personen
Aantal ruimtes 11 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Muziekstudio's ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer