Beschrijving

Kantoorruimte te huur in hartje Utrecht

Per 1 augustus - 11,8 m² - €350 per maand (inclusief gas, water, elektra) – onbepaalde tijd - optioneel gratis gebruik maken van meubels (tafels, stoelen).

Ben je op zoek naar kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht? De Kargadoor zoekt per 1 augustus een nieuwe huurder voor ons monumentale pand aan de Oudegracht 36.

De Kargadoor is een begrip in Utrecht: Een eigenzinnig cultureel podium voor een nieuwsgierig publiek aan de Oudegracht. Al meer dan zestig jaar biedt De Kargadoor een podium voor discussie, muziek, film, theater, stand-up comedy, cabaret en lezingen. Daarnaast is De Kargadoor een ideale locatie voor vergaderingen, symposia, workshops, borrels en cursussen. De Stichting draait voor een groot gedeelte op vrijwilligers, is financieel onafhankelijk en ontvangt geen (structurele) subsidie.

Het kantoor ligt op de tweede verdieping en heeft uitzicht op de watertoren. Het kantoor is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00 (andere tijden in overleg). Er is gratis, snelle Wifi beschikbaar en op de begane grond is een bar. Dit alles in het hartje van Utrecht.

Wensen: wij zoeken een huurder die bij ons maatschappelijk betrokken karakter past en voor langere tijd bij ons wil huren. Daarnaast staan wij open voor samenwerkingen.

Interesse? Stuur een mail naar via info@kargadoor.nl of bel naar 030-2310377 en vraag naar een stafmedewerker. Uiteraard is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Bekijk op de kaart
  • Prijs:
    € 350,00 per maand
  • Uitstraling:
    Hip/modern ▪ Functioneel ▪ Klassiek ▪ Kleinschalig