Beschrijving

Onderdeel van het Project Lindehof (www.lindehofutrecht.nl) is een commerciële ruimte. Deze bevindt zich op de begane grond van het schitterende hoekgebouw aan de zuidwestzijde. De bruto vloeroppervlakte meet ca. 75m2. De ruimte is vrij in te delen. De entree bevindt zich aan de zuidzijde. Hier beschik je ook over een eigen ‘Delftse stoep’ met uitzicht op het park. Door de vele grote zeer hoge ramen is contact met buiten snel gemaakt. De wandel- en fietsroute garandeert veel passerend publiek.

Een unieke zichtlocatie met veel aanloop. Perfect gelegen, vlakbij de Utrechtse binnenstad. Met een geweldig uitzicht over het Willem-Alexanderpark en dicht bij het Oeverpark. Gelegen aan de fietsroute en Dafne Schippersbrug die over het Amsterdam-Rijnkanaal ligt, in de wijk Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Het beste van twee werelden. Natuurlijk, duurzaam en circulair. Dat is Lindehof!

Kortom, een fijne ruimte in een prachtig gebouw op een toplocatie. Dat biedt veel kansen. Bijvoorbeeld voor een bescheiden koffiebar als ontmoetingsplek. Of een andere vorm van kleinschalig ondernemen.

Heb jij goede ideeën voor een invulling van deze ruimte, die twee ingangen heeft, neem dan contact op dan gaan we in gesprek! Oplevering van het project is nu gepland op Q2 2023. De commerciële ruimte is casco en dient van binnen nog afgebouwd te worden.

Foto's over de voortgang van de bouw zijn te vinden op: https://www.facebook.com/LindehofUtrecht

Statendaalder 2

3541HN Utrecht

Bekijk op de kaart
  • Prijs:
    € 0,00 per dag
  • Toegankelijkheid:
    Rolstoeltoegankelijk ▪ Toegankelijk toilet aanwezig
  • Uitstraling:
    Industrieel ▪ Functioneel