Beschrijving

Een buurtcentrum en beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

De organisatie DOCK verzorgt het beheer op het pand, zie www.dock.nl/utrecht.
Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een "Ruimten" rechts op deze pagina.

BuurtThuis Kanaleneiland is gelegen in Kanaleneiland. Het pand heeft 2 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. Op het pand is geen dagelijks beheer aanwezig, waardoor u voor de toegang een sleutel nodig heeft. Informatie hierover ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

Het verzorgen van consumpties kan op eigen gelegenheid. In de keuken staat apparatuur voor het maken van koffie en thee. Voor verdere vragen over de locatie of mogelijkheden op de locatie zie contact gegevens sociaal makelaars /beheerders van de organisatie DOCK .
Oppervlakte 345 m2
Capaciteit 138 personen
Aantal ruimtes 5 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Kookstudio's ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Sportaccommodaties ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Yoga- en Meditatieruimte ▪ Gemeente panden
  • Activiteiten:
    Creatief Amateur ▪ Educatie ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer