BAK, basis voor actuele kunst

Kenmerken

 • Oppervlakte:
  200 m2
 • Capaciteit:
  177 personen
 • Locatiesoort:
  Evenementenlocaties, Musea en galeries, Vergaderruimtes en Congreszalen, Theater en concertzalen, Gemeente panden
 • Activiteiten:
  Coaching, Creatief Amateur, Creatief Professioneel, Dansen, Educatie, Evenementen, Theater, Vergaderen
 • Wijk:
  Binnenstad
 • Bereikbaarheid:
  Nabij openbaar vervoer

Beschrijving

BAK, basis voor actuele kunst is een unieke plek om samen te komen of om te huren voor uw (hybride) activiteiten in het centrum van Utrecht (Pauwstraat 13a, vlakbij de Neude). BAK is een beeldende kunstinstelling waar onder andere tentoonstellingen, conferenties, performances, screenings, workshops en lezingen plaatsvinden. Recentelijk is het pand van BAK verbouwd tot een locatie met een hedendaagse look and feel. Het pand biedt verschillende opties; zo kunt u een volledig uitgerust auditorium (ook te gebruiken als theater- of concertzaal) of de bibliotheek/workshopruimte huren. Alle verhuuractiviteiten die wij verzorgen vinden plaats binnen een hedendaagse context. Zo zijn er meestal doorlopende tentoonstellingen die ook voor huurders te bezoeken zijn en waarin we u graag introduceren, zodat uw event altijd een actuele tint krijgt.

AUDITORIUM
Het auditorium heeft 157 vaste zitplaatsen (op dit moment 33 zitplaatsen op 1,5m afstand). Dankzij de theateropstelling is deze ruimte zeer geschikt voor (hybride) lezingen, presentaties, voorstellingen en filmvertoningen. De ruimte is technisch volledig uitgerust, inclusief opname- en streamfaciliteiten. Daarnaast kan ook de helft van de tribune worden ingeklapt waardoor het auditorium toegankelijk is voor ruim 200 personen voor bijvoorbeeld een receptie of een workshop.

BIBLIOTHEEK
De bibliotheek is geschikt voor vergaderingen, kleine lezingen en workshops tot ongeveer 20-25 personen (op dit moment 5 personen op 1,5m afstand). De dakramen kunnen desgewenst geblindeerd worden zodat de ruimte is verduisterd bij bijvoorbeeld het gebruik van een beamer.

SPECIFICATIES
- Capaciteit auditorium: maximaal 157 vaste zitplaatsen (33 zitplaatsen op 1,5m afstand);
- Capaciteit bibliotheek: maximaal 20-25 personen (5 personen op 1,5m afstand);
- Ligging: Pauwstraat 13a, in het centrum van Utrecht, vlakbij de Neude;
- Bereikbaarheid: ongeveer 7 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal, bereikbaar via openbaar vervoer (halte: Neude);
- Parkeren: beveiligde parkeergarages Q-Park La Vie en Paardenveld op 3 en 7 minuten loopafstand;
- Catering: op maat mogelijk;
- Het auditorium is goed toegankelijk voor mindervalide personen.

Voor non-profit organisaties hanteren wij een korting van 25% over de totale verhuurprijs exclusief de kosten voor de catering.

CONTACT
Wilt u meer weten over het organiseren van een event bij BAK, basis voor actuele kunst? Wij maken graag een afspraak om onze ruimtes en activiteiten nader toe te lichten. Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met Lisanne van Vucht via verhuur@bakonline.org of 030-2316125.

www.bakonline.org/nl/zaalverhuur

Adres

Pauwstraat 13a
3512 TG Utrecht
Contact met de locatie
BAK, basis voor actuele kunst